هموروئید ترومبوزه یک توده دردناک است
هموروئید خارجی ترومبوزه یک بافت متورم دردناک در بافت های مقعد ناشی از لخته در یک یا چندین رگ کوچک در پوست مقعد است. بافت های متورم کاملا منحصر به فرد و دردناک هستند و اغلب دارای یک رنگ بنفش خاص به دلیل لخته موجود زیر پوست می باشند. اگر چه هموروئید بسیار دردناک است، اما این وضعیت طی چند روز تا یک یا دو هفته بدون درمان خاصی حل می شود. در مواردی که هموروئید ترومبوزه بسیار بزرگ باشد، پزشک ممکن است برخی از لخته ها را تحت بیهوشی موضعی حذف کند.
علائم هموروئید خارجی
طیف وسیعی از علائم بواسیر می توانند در بدن فرد مبتلا به هموروئید خارجی ظاهر شوند. علائم بسته به شدت بیماری متفاوت هستند. برخی از علائمی که ممکن است داشته باشید عبارتند از:
- یک یا چند توده حساس به رنگ بنفش روی پوست نزدیک دهانه مقعد
- خارش در اطراف مقعد یا ناحیه رکتوم
- احساس درد در نشیمنگاه، به ویژه در 24 تا 48 ساعت پس از شروع و زمانی که نشسته اید
- ممکن است هنگام استفاده از توالت متوجه خونریزی شوید. این شامل دیدن خون روی دستمال توالت یا در داخل توالت است. توده های اطراف مقعد ممکن است احساس کنند که متورم شده اند. البته بواسیر خارجی که بزرگ شده است، ممکن است تمیز نگه داشتن ناحیه را دشوار کند.
مزایای درمان هموروئید خارجی با لیزر در خانم ها
- نیازی به بستری در بیمارستان و گرفتن بیهوشی عمومی یا بی حسی نخاعی که یکی از علل ترس بیماران است نداشته ومتعاقب آن نیازی به استراحت چند روزه در منزل که از ضروریات جراحی سنتی است را ندارند و از روز بعد از عمل میتوانند به سرکار خود بازگردند زیرا بیمار بیهوشی نگرفته ودرد زیادی بعد از عمل ندارد.
- نیازی به پانسمان داخلی (توپی یا تامپون)ندارد که معمولا در جراحی سنتی اجباری و خارج کردن آن بسیار دردناک است .
- عمل معمولا در مطب انجام و بیمار بعد از عمل مرخص ومیتواند بعد از عمل تغذیه معمولی و دفع مدفوع داشته باشد در حالی که در جراحی سنتی اصل برعدم تغذیه حداقل برای24ساعت وسپس تغذیه با سوپ برای به تاخیر انداختن دفع برای مدت چند روزمی باشد.
- درد بعد از عمل با لیزر نسبت به جراحی سنتی بسیارکمتر و میزان خونریزی نیزکمتر است همچنین میزان عود کمتر است.
- انتقال عفونت های خطرناک مثل هپاتیت که در جراحی سنتی محتمل است درعمل با لیزر وجود ندارد.
- بر خلاف تصور عموم لیزر در هر مرحله ای حتی مراحل پیشرفته هموروئید وغیرو کارآیی دارد و حتی درمورد بیماران با سن بالا و مشکلات دیابتی-کبدی-کلیوی وبیماران قلبی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند قابل انجام است.
علل ایجاد هموروئید خارجی چیست؟
- چاقی
- بارداری
- کم تحرکی
- مصرف آب ناکافی
- سرطان روده بزرگ
- نزدیکی از طریق مقعد
- جابجایی اشیا سنگین
- مصرف غذاهای پر ادویه
- رژیم غذایی که فیبر کمی دارند
- استفاده از دستمال زبر و خشک
- برخی ورزش ها مثل وزنه برداری
- اسهال یا حتی یبوسـت های مدام
- نشستن طولانی مدت در دستشویی
- زور زدن مدام و بسیار زیاد به هنگام دفع مدفوع
چه درمان هایی برای هموروئید خارجی ترومبوزه در دسترس است؟
درمان برای هموروئید خارجی متفاوت از آنچه برای هموروئید داخلی در نظر گرفته می شود، خواهد بود. یکی از روش های درمان این است که اجازه دهیم لخته در هموروئید خارجی ترومبوزه به کندی طی چند هفته تحلیل رود. شما می توانید حمام آب گرم، پماد و یا کرم برای رفع ناراحتی خود نیز استفاده کنید. اغلب پزشکان متخصص جراحی دستگاه گوارش توصیه می کنند که لخته های خون با روش های جراحی یا روش های نوین لیزر درمانی برداشته شوند که لیزر هموروئید نسبت به سایر شیوه ها ارجح تر است.
:: برچسبها:
مصرف آب ناکافی ,
روش های نوین لیزر درمانی ,
جابجایی اشیا سنگین ,
لخته های خون ,
:: بازدید از این مطلب : 259
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2